Ashwagandha & Chaga Adaptogen Ground Coffee Mix BIO, prášek
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Máte stresující a namáhavý život? Vyhněte se klasické přebuzenosti, kterou může způsobit, když zkonzumujete větší množství kofeinu. Tato neobyčejná káva vám pomůže doplnit energii a udržet si jasnou hlavu, bdělost i vyrovnanost a zároveň dobrý fyzický pocit. Mletá kávová směs Ashwagandha & Chaga Adaptogen Ground Coffee Mix BIO vznikla smícháním silné kvalitní kávy s kávou bez kofeinu, funkční houbou chagou a adaptogenními bylinami. Obal produktu se může mírně lišit. Ashwagandha & Chaga Adaptogen Ground Coffee Mix je dobrý pomocník, abyste dokázali zůstat i během náročného období v klidu. Kdo může tento nápoj užívat? lidé ve stresu, kteří touží po vnitřní pohodě všichni, kteří potřebují s klidem zvládat náročné požadavky všedních dnů ti, kterým chybí energie ti, kteří chtějí podpořit svůj organismus 5 INGREDIENCÍ V LAHODNÉM ŠÁLKU 1) Káva Tato mletá kávová směs vznikla smíchání prvotřídní bezkofeinové kávy z Peru a silné klasické kávy z Hondurasu. Díky této kombinaci fair trade kávových zrn obsahuje nápoj o něco nižší množství kofeinu při zachování typicky lahodné kávové chuti. Káva je výrobci pravidelně testována s výsledkem nulového obsahu pesticidů. Neustále jsou také prováděny externí laboratorní testy na zjištění obsahu mykotoxinů s cílem zajistit jejich minimální množství. Jedná se tedy o produkt té nejvyšší kvality. 1 dávka obsahuje 75 mg kofeinu. Jak tato káva chutná Způsob pražení kávy se výrazně podepisuje na její chuti. Čím déle se zrna praží, tím tmavší barvu získávají. A právě podle výsledné barvy můžeme přibližně očekávat, jak bude daná káva chutnat. Rozlišuje se více typů pražení. Firma Four Sigmatic pracuje s označením Medium Roast a Dark Roast a my si dále vysvětlíme, co si pod těmito pojmy představit.Někdo si rád pochutná na kávách světlejšího pražení, které poskytují zpravidla ovocné, karamelové a kyselé tóny; jiní dávají přednost tmavšímu pražení s plnějším tělem kávy a hořkou složkou, která potlačuje kyselost chuti. Tato káva je středně pražená (Medium Roast). přečtěte si víc USDA Organic a Fair trade 100% arabica káva si při středním stupni pražení (při teplotě asi 205º–220ºC) zachovává mnoho jedinečných chutí původní kávy, ale také se začínají objevovat tóny karamelové sladkosti, dané delším pražením (oproti Light Roast). Díky tomu je káva vyvážená, dobře zaoblená a je o něco tmavší a sladší, než světle pražená káva. Firma Four sigmatic využívá vyšších stupňů pražení z toho důvodu, aby k nim mohl být přidán extrakt z hub. Právě v moment, kdy jsou zrna teplá, se zakombinuje do kávy houbový extrakt a zrna jej dobře absorbují. Při procesu nejsou použity žádná další aditiva, pojidla a činidla. Pouze teplota a čas. 2) Ashwagandha / vitánie snodárná (300 mg) Vitánie snodárná neboli ashwagandha je známá jako jedna z nejoblíbenějších bylin ajurvédské medicíny. Díky adaptogenním účinkům pomáhá tělu adaptovat se na fyzický i psychický stres. Konzumace této byliny přispívá k vitalitě organismu a duševnímu zdraví. Tato rostlina je v neposlední řadě užívána také pro své antioxidační účinky. Co nám přinášejí adaptogeny? Adaptogeny zlepšují schopnost odolávat změněným podmínkám (tedy adaptovat se). přečtěte si víc Patří mezi ně byliny a funkční houby, které se využívaly po tisíce let tradiční čínskou medicínou, ajurvédou a lidovým léčitelstvím. Adaptogeny zvyšují odolnost vůči stresovým situacím, jako je úzkost, zranění, únava nebo tělesná indispozice. Harmonizují organismus, posilují jej a navracejí do stavu rovnováhy. 3) Chaga / rezavec šikmý (150 mg) Tato dřevokazná houba, paradoxně označovaná za „krále hub“ nebo „lesní diamant“, roste na břízách a listnatých stromech. Ruské lidové léčitelství ji využívá po stovky let jako podporu fyzické odolnosti a normální funkce imunitního systému. Během druhé světové války ve Finsku bývala chaga pro svou chuť a podobný aromatický profil užívána jako náhrada tehdy nedostupné kávy aBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář