Shoyu San-j sojová omáčka BIO - GASTRO 5000ml
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla. Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 250kJ/60kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 6,00g |
z toho cukry | 3,00g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 9,00g |
Sůl | 5,26g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | GASTRO A VELKÁ BALENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Počet v balení: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář