Ájurvédské Ghí 450 ml, Healing Nature
![Přes 9000 výdejních míst v ČR](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.parkfit.cz/user/banners/p__es_9000_v__dejn__ch_m__st.png?6656e6f1)
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
![Velký výběr](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.parkfit.cz/user/banners/d__rek_zdarma.png?6656e77f)
Velký výběr
přes 30 000 produktů
![Působíme už od roku 2016](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.parkfit.cz/user/banners/garance_doru__en__.png?6656e864)
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Zlatý poklad pro vaši kuchyni z důkladně přepuštěného másla. Ghí s láskou připravujeme původním způsobem v malých kolekcích se zaměřením na kvalitu a poctivost. Věděli jste, že ghí je pouze natolik dobré, nakolik je dobré máslo, ze kterého je ghí připraveno, tedy přepuštěno? Základem Ájurvédského Ghí je kvalitní máslo od českých farmářů. Z něj pak díky osvědčené receptuře dostáváme to nejlepší - čistý máselný tuk, který má všestranné použití. Má unikátní chuť a lehce oříškové aroma. Dodává všem pokrmům lahodnou a jedinečnou chuť. Ghí se nepřipálí na pánvi, snáší vysoké teploty. Oproti klasickému máslu se nemusí uchovávat v lednici. Stává se neodmyslitelnou součástí naší současné kuchyně. Významně podporuje činnost jater, trávicího traktu, pomáhá vyživit kostní dřeň a nervovou tkáň. Obsahuje vitamín A, D, E, K a řadu minerálů. Lze použít vnitřně i vně. Je totiž základem ájurvédských produktů na péči o kůži. Využití: Spíše v teplé kuchyni - pro vaření, smažení, pečení, ale dá se použít i ve studené. Možné je i vnější použití. Složení: máselný tuk min. 99,3% Alergen: Může obsahovat stopy mléka. Objem: 450 ml Upozornění: Skladujte v 5 až 20°C v šeru. Případná změna konzistence při vyšších teplotách není na závadu. Země původu: ČR Distribuce: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 3700kJ 883kcal Tuky 99,9g z toho nasycené mastné kyseliny 67,4g Sacharidy 0g z toho cukry 0g Bílkoviny <0,1g Sůl 0gDoplňkové parametry
Kategorie: | Ghí |
---|---|
Hmotnost: | 0.66 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Mohlo by Vás zajímat
Previous
Next