Ghee+ 220ml chilli

Neohodnoceno
207 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Kdo si rád otírá pot z čela při obědě, ten bude s Ghee+ chilli spokojený! Ghee+ chilli bude milovat každý, kdo to má rád trochu ostřejší! Ghee+ chilli pod zeleninou, pod hromadou cibule na guláš i pod vajíčky umí pořádně zatopit. Myslete na to, že vysokou teplotou se nebezpečně zvyšuje i pálivost Ghee+ chilli. Radíme: přidávejte do jídla s opatrností. Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství če

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Kdo si rád otírá pot z čela při obědě, ten bude s Ghee+ chilli spokojený! 

Ghee+ chilli bude milovat každý, kdo to má rád trochu ostřejší! Ghee+ chilli pod zeleninou, pod hromadou cibule na guláš i pod vajíčky umí pořádně zatopit. Myslete na to, že vysokou teplotou se nebezpečně zvyšuje i pálivost Ghee+ chilli. Radíme: přidávejte do jídla s opatrností. 

Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství česneku, a že toho ochutnávání bylo hodně, docílíme ideální kombinace, kterou ocení každý kuchař. S Ghee+ můžete vařit, péct, grilovat i smažit. 

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením, bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Hlavní výhody: 

  • Voní a chutná po másle
  • Má dlouhou trvanlvost
  • Nemusí se chadit
  • Bez laktózy
  • Nepřepaluje se 

Složeni: bezvodný máselný tuk min. 99%, chilli 1 %

Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny

Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 3677 kJ
878 kcal
Tuky 99,4 g
Nasycené tuky 70,0 g
Sacharidy 0,0 g
Z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 0,1 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ghí
Záruka: 7 měsíců
Výběr masa: bez masa
Vynechat 1 alergen: celer, hořčice, houby, lepek, ořechy, sója, vejce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: