Ghee 340ml BIO

Neohodnoceno
337 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Navíc z čerstvého másla z bio chovů a v sezóně i grass-fed kvalitě.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Navíc z čerstvého másla z bio chovů a v sezóně i grass-fed kvalitě. 

A to je pro nás opravdu důležité. Bio Ghee poznáte na první pohled – je totiž žlutější než to klasické. A pokud je zrovna uvařené z grass-fed, ta žlutost na vás bude ze spíže vyloženě zářit. S tím samozřejmě do Ghee propašujeme i větší množství vitamínů a také kyselinu CLA. 

Kromě toho hlavního, a tím je čerstvé bio máslo, je naše výroba neměnná. Pomalu a dlouho přepouštíme bio máslo, takže se můžete spolehnout na dlouhou trvanlivost i chuť a vůni másla. Ta provoní vaši kuchyň ať už budeme smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo rozpuštěným bio Ghee polévat bramborové knedlíky nebo krupičnou kaši.

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Hlavní výhody: 

  • Voní a chutná po másle
  • Má dlouhou trvanlvost
  • Nemusí se chadit
  • Bez laktózy
  • Nepřepaluje se 

Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%

Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 3677 kJ
878 kcal
Tuky 99,4 g
Nasycené tuky 70 g
Sacharidy < 0,1 g
Z toho cukry < 0,01 g
Bílkoviny 0,1 g
Vláknina 0,0 g
Sůl < 0,01 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ghí
Výběr masa: bez masa
Vynechat 1 alergen: celer, hořčice, houby, lepek, ořechy, sója, vejce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: