Ochutnejte tradiční, jednoduchou a přesto dokonalou italskou rajčatovou omáčku. Je skvělá například na špagety.Těstoviny díky tuňákovi nabývají vynikající chuti a jsou...
Křupavá bagetka či toast jsou vše, co potřebujete k zahájení gastronomického dobrodružství.”Je dobré vědět:“Pro ještě intenzivnější požitek z této vynikající paštiky...
Sardel obecná je důležitou komerční rybou. V gastronomii je oblíbená jako lahůdka známá jako ančovičky. Ve Španělsku se s ní často setkáte pod názvem Boquerones. Její příprava...
Autentický losos, servírovaný ve své nejčistší formě, bez kůže a kostí, je připraven okamžitě rozvážet chuťové pohárky. Tento delikatesní pokrm můžete podávat jako lahodný...
ANI krevety v konzervě si díky pečlivému způsobu konzervace uchovávají svou čerstvost a nutriční hodnoty tak, jako by byly právě vytaženy z moře.Když je podáváte s česnekovou...
Iberská paštika obohacená o rozinky a sherry je pravým španělským pokladem, nezbytným na každé tapeadě či tapas večírku. Tato delikatesa, připravená z nejlepšího masa iberských...
Pro začátek gurmánského dobrodružství postačí křupavá bageta či toast.Iberská paštika s nádechem pomeranče představuje vynikající spojení, které na bagetě, toastu či topince...
Paštika je vytvořena z nejčerstvějších místních ingrediencí. Naše zvěřina pochází přímo z okolních honiteb, kde se zvířata pasou v přirozeném prostředí.Paštika s divočákem,...
Jamon, sušená šunka, je španělská specialita, zatímco Jamon York je dušená šunka, jak ji známe. A nyní přichází na řadu nový způsob, jak si ji vychutnat.Výtečný krém, který se...
Bio extra panenský olivový olej z odrůdy Picual je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hodí se nejen do salátů a na tapas, ale je také skvělým společníkem při...
Vychutnejte si ty nejlepší kalamáry, které jsou marinovány v pikantní omáčce zdůrazňující jejich výjimečnou chuť. Toto maso je známé svou lahodností a jemností, která se na...
Při výběru konzerv s názvem “Sardinky” je klíčové zaměřit se na druh ryby. Autentické sardinky jsou výhradně z druhu Sardina pilchardus, které jsou známé svou jedinečnou a...
Pro vytvoření autentické španělské paelly ve vaší kuchyni nabízíme pouze ty nejlepší mořské plody a čerstvou zeleninu. Tento mix je ideální pro snadnou a rychlou přípravu tohoto...
Uzené tresčí játra, často označované jako “mořské foie gras” pro jejich jemnou strukturu a lahodnou chuť, lze podávat jako exkluzivní pochoutku nebo použít při přípravě...
Makrela, oceňovaná pro svou vynikající chuť a pevnou texturu masa, patří mezi nejžádanější modré ryby. Marinovaná v klasické omáčce z čistě přírodních ingrediencí.Ideální...
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Je naložená v domácí rajčatové omáčce s olejem, kořením a solí které podporují její chuť. Tradiční...
Makrela, známá pro svou výjimečnou chuť a ideální texturu masa, je považována za nejvyhledávanější modrou rybu. Ochucená v oleji ze slunečnicových semen, si uchovává perfektní...
Krém z Iberské šunky představuje originální způsob, jak si vychutnat proslulou jamón ibérico. Tento vynikající a snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s picos, na...
Lahodná sardinková paštika je vyrobena z nejlepších, právě chycených sardinek (Sardina pilchardus). Její lehce pikantní chuť s nádechem rajčat si okamžitě...
Kalamáry nejvyšší třídy, marinované ve vlastním inkoustu, jsou synonymem pro lahodnost. Jejich měkké maso je známé pro svou jemnost a rozpustnost v ústech, což je dělá...
Sardinky jsou známé svou výraznou chutí a delikátní, šťavnatou texturou.Při výběru konzervovaných sardinek je klíčové zkontrolovat druh ryby. Pravé sardinky, neboli Sardina...
Podle názvu je zřejmé, že se jedná o klasický recept z Baskicka na severu Španělska. Jedná se o vynikající spojení atlantické tresky a tzv. baskické omáčky vizcaina, která je...