V konzervách označených jako “Sardinky” je klíčové rozpoznat správný druh ryby. Jen Sardina pilchardus, známá jako sardinka obecná, je pravá a autentická sardinka.Dani...
Maso z tuňáka představuje vrchol gastronomie, je to vysoce kvalitní a lahodná specialita. Specifická část tuňáka, ze které maso pochází, je bohatší na tuk, což zvyšuje jeho...
Dani sardinky představují prémiovou kvalitu pravých sardinek, pocházejících přímo z tradiční rodinné konzervárny v srdci španělské Galicie. Tyto sardinky jsou vyhlášené pro svou...
Harmonie lahodné iberské paštiky a intenzivního sýra roquefort je ideální pro milovníky kulinářských zážitků.Paštika má krémovou konzistenci, která se nádherně rozplývá na...
Iberská paštika představuje kulinářský skvost ve stylu venkovského řemesla, vytvořený z prvotřídního iberského vepřového. Její chuť je obohacena o jemný nádech brandy, který...
Olivy Gordal jsou známé jako šlechtická varieta, ceněné pro svou jemnou strukturu a výjimečnou chuť, což je důvod, proč si je pochutnávají gurmáni. Přídavek papriček guindilla...
Vychutnejte si lahodné velké zelené olivy bez pecek, patřící k odrůdě Gordal, která je považována za odrůdu královského kalibru. Jejich jemná textura a výtečná chuť si získají...
Černé olivy s peckou tak, jak je neznáte. Olivy jsou v olivovém oleji bez nálevu.Pochutnáte si na nich jak samostatně, tak v kombinaci se sklenkou vína nebo sektu a...
Nakládané olivy Gordal s papričkami guindillas jsou připravené dle starodávného rodinného receptu, který se předává z generace na generaci. Tyto olivy, známé pro svou velikost a...
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí...
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami...
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality...
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Tato polévka je oblíbená u dětí...