Gazpacho zelené olivy s peckou jsou marinované v pikantním slaném roztoku. Přidáním zeleniny získávají na výrazné chuti.Užijte si je jako samostatnou pochoutku s pohárem vína...
Manzanillový olivy, známé také jako sevillské, jsou ceněny pro svou jemnou a vyváženou chuť. Jejich ideální poměr dužiny k pecky je důvodem, proč jsou považovány za jedny z...
Zajímavosti, které by vás neměly minout:Když se řekne Španělsko a tapas, na mysli se vynoří obraz malých zelených oliv s něžnou, jemnou chutí - to jsou právě proslavené...
Olivy z Cáceres v pikantním olivovém olejiTyto peckové černé olivy pocházejí z Cáceres a jsou ochuceny podle osvědčeného receptu, který jim dodává šťavnatou pikantnost a...
Pokud máte zkušenost s tapas bary ve Španělsku, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy, které rozplývají na jazyku svou jemností – to jsou právě olivy manzanilla, známé...
Olivy plněny ančovičkami představují tradiční pochoutku s nezapomenutelnou chutí. Jsou ideální jako součást pokrmů, salátů či samostatně podávané jako appetizer. Nezbytný...
Pokud jste kdy byli ve Španělsku a ochutnali tapas, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy s lahodnou a jemnou chutí – slavné manzanillové olivy, známé také jako olivy z...
Olivy Gordal jsou známé jako šlechtická varieta, ceněné pro svou jemnou strukturu a výjimečnou chuť, což je důvod, proč si je pochutnávají gurmáni. Přídavek papriček guindilla...
Vychutnejte si lahodné velké zelené olivy bez pecek, patřící k odrůdě Gordal, která je považována za odrůdu královského kalibru. Jejich jemná textura a výtečná chuť si získají...
Černé olivy s peckou tak, jak je neznáte. Olivy jsou v olivovém oleji bez nálevu.Pochutnáte si na nich jak samostatně, tak v kombinaci se sklenkou vína nebo sektu a...
Nakládané olivy Gordal s papričkami guindillas jsou připravené dle starodávného rodinného receptu, který se předává z generace na generaci. Tyto olivy, známé pro svou velikost a...