Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

BIO Pepř dlouhý mletý, 50 g, Healing Nature

Neohodnoceno
75,90 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Pepř dlouhý (pippali) je oblíbeným kořením především v Indii a Africe. Jeho chuť je nasládlá, velmi palčivá a ostrá. Oproti našemu klasickému černému pepři je mnohem výraznější a pikantnější. Velmi často bývá také součástí směsí koření. Velmi chutné jsou kombinace s chilli, kari nebo s kořeními sladké povahy, jako jsou skořice, hřebíček, badyán, koriandr nebo třeba kardamom. V těchto směsích se nejčastěji používá do tradičních omáček a chutney. Vynikající je také v tradičním kořeněném čaji s medem a mlékem. Podporuje: Používání pepře dlouhého je ideální pro osoby se zpomaleným metabolismem, který podporuje. Prospěšný je také pro trávení a podporuje zdravou chuť k jídlu. Využívá se také při nachlazení a dýchacích potížích způsobených prochladnutím a chladem v těle. Posiluje kardiovaskulární systém. TIP: Díky svému prohřívacímu efektu je samostatně nebo ve směsích vhodný pro osoby s nízkým tlakem. Pozor by si měli dávat lidé s vysokým krevním tlakem! Využití: Indické a asijské pokrmy, kořenící směsi (trikatu a jiné). Perfektní je k dochucení sabdží, čatní, leča, polévek, luštěnin a masa. Příjemná je také kombinace s kardamomem, kurkumou nebo koriandrem. Složení: pepř dlouhý *(pippali, Piper longum, bengálský pepř) – plod * Z ekologického zemědělství Hmotnost: 50 g Země původu: Indie Distribuce: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednodruhové koření a bylinky
Hmotnost: 0.06 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: