Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Skořice mletá Cejlon 40 g BIO SONNENTOR

Neohodnoceno
Značka: Sonnentor
75,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.

Specifikace

Skořice je usušená kůra ze skořicovníku, proto má poměrně dřevitou konzistenci. Do pokrmů se přidává buď celá (po vyvaření se vyjme), čerstvě se nastrouhá nebo se používá její mletá varianta. Celá skořice nesmí chybět ve svařeném víně nebo punči. Dodá pověstnou tečku mléčné rýži, koláčům i dalším dezertům. Taková domácí skořicová zmrzlina je také velký gurmánský zážitek.

Skořici si většina z nás spojuje s poklidným časem vánoc. Má prohřívací účinky, což v mrazivé zimě většina z nás opravdu ocení. Celou skořici v bio kvalitě určitě proto můžete darovat jako menší dárek na Ježíška nebo na Mikuláše. Celá skořice se také výborně hodí na výrobu voňavých ozdob nejen na stromeček.

Složení

Skořice Ceylon mletá*. *produkt kontrolovaného ekologického hospodářství

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: V suchu a chladu.
Legislativní zařazení: kořenící přípravek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednodruhové koření a bylinky
Hmotnost: 0.048 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: