Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Svíčková na smetaně s hovězím masem Lactofree 800g

Neohodnoceno
358 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Hotové jídlo Svíčková na smetaně s hovězím masem Lactofree 800g (2 porcová). Je vynikající volbou pro milovníky outdoorových aktivit, ale hlavně jsou skvělou variantou v situaci, kdy se nedá vařit. Neobsahuje éčka a konzervant

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Jednoduchá příprava, stačí pouze ohřát. Bez lepku a bez mléka, bez chemických přísad, kvalitní suroviny, ručně zpravované. Skladování 1-30 stupňů C.

Způsob přípravy: 

Hotovky jsou hotové jídla,  které nevyžadují žádnou náročnou přípravu, proto jsou ideální na cestování. Stačí je jenom ohřát (ale můžete je konzumovat i studené).

Na sporáku: 3 minuty

V mikrovlné troubě: 1 minutu

Na ohni: 5 minut

Složení:

hovězí maso kýta (SK) 27 %, pitná voda, zeleninová směs 6,2 % (mrkev, petržel, celer), sójová smetana na vaření 4,9 % (sójová složka: loupané sójové boby 5,5 %; emulgátor: estery sacharóza s mastnými kyselinami; stabilizátory: xantan, karagenan, guma guar; mořská sůl, aroma), hořčice 4,2 % (hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, kurkuma, výtažek z koření), pohanková mouka, cukr, uzena vepřová slanina (SK),  mrkev, ocet, cibule, slunečnicový olej, jedlá sůl, hovězí bujón, nové koření, pepř, bobkový list.

 

Výživové hodnoty:

Energie: 657 kJ/157 kcal

Tuky: 7,7 g

nasycené mastné kyseliny: 2,5 g

Sacharidy 12 g

z toho cukry: 6,8 g

Bílkoviny: 10 g

Sůl: 1,9 g

Doplňkové parametry

Kategorie: JÍDLO V KONZERVĚ
Hmotnost: 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: