Kakaové máslo BIO
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Forma se mění, ale kvalita zůstáváV důsledku klimatických změn byla loňská úroda kakaových bobů nízká. To vedlo k dočasnému nedostatku kakaa a kakaových produktů na celém světě. Proto se v průběhu roku může forma a chuť našich kakaových produktů mírně lišit. Můžete si však být jistí, že hledáme pouze dodavatele s produkty, které splňují všechny požadavky Vitalvibe kvality. Kakaové máslo s nejčistším složením a v prémiové kvalitě. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a minerály. Plody kakaovníku (Theobroma cacao) se botanicky řadí mezi bobule a chutnají jako hořká čokoláda. Nepražené kakaové boby představují výborný prostředek, jak dodat tělu energii, dobrou náladu, jasnou mysl a podpořit zdravý životní styl. Kakaové máslo je čistý tuk, získaný z kakaových bobů. Je vytvořeno pomocí šetrného drcení a lisování kakaových bobů, které zajišťuje zachování přirozené struktury tuků. Výsledkem je unikátní tuk ve formě máslových zlomků, která je velmi praktická pro další zpracování. Kakaové máslo je i surovinou k výrobě bílé čokolády nebo je často používáno jako složka produktů péče o tělo (mýdla, sprchové gely, tělová másla) a do různých receptů. Složení: 100% kakaové máslo (certifikované bio) Nutriční hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 3712 kJ / 884 kcal Tuky 98 g z toho nasycené 56 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Vláknina 0 g Bílkoviny 0 g Sůl** 0 g ** pouze ve formě přirozeně se vyskytujícího sodíku Rozpouští se až při vyšší teplotě, proto je při běžných teplotách tuhé. Na rozpuštění doporučujeme dát požadované množství kakaového másla do skleněné misky nebo kovové misky a tu vložit do mísy s horkou vodou. Použití: kakaové máslo lze použít jak při pečení, tak do různých dezertů, čokolád, koktejlů, zmrzlin. Je možné jej používat i na pokožku po každém osprchování. Kakaové máslo lze použít i jako masážní olej. Skladujte na chladném, temném a suchém místě. Bio kakaové máslo má vysokou stabilitu a dlouhou trvanlivost. Tip: Kakaové máslo můžete spolu s kakaovým práškem využít pro tvorbu vlastní domácí čokolády.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář