Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Probio kaše VANILKA - Vegan -Topnatur 60g

Neohodnoceno
26,90 Kč
Do 14 dní
Možnosti doručení
Instantní rýžová mouka 40 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS 6,4 (rozpustná vláknina) %, nativní kukuřičný škrob, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), vanilkový extract 0,16 %, aroma, barviva: betakaroten, riboflavin, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

V jednoduchosti se skrývá skvělá chuť! Taková je naše novinka v řadě Probio kaší - pravá Vanilka. - Kaše neobsahuje lepek, laktózu ani kasein a je tak vhodná pro lidi s výživovým omezením a pro zájemce o racionální stravování. - Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů - Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši. - Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou. - Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C. Naše Probio kaše jsou vhodné pro rekonvalescenty a sportovce stejně jako pro osoby s intolerancí k laktóze, s bezlepkovou dietou, pro vegany, seniory a mohou je konzumovat i děti.

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1782kJ/425kcal
Tuky18,00g
z toho nasycené mastné kyseliny17,00g
Sacharidy59,00g
z toho cukry6,60g
Vláknina6,20g
Bílkoviny3,70g
Sůl0,91g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaše
Hmotnost: 0.06 kg
Počet v balení: 25

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: