Káva mletá - směs kávových zrn & ŠÍPEK-PLOD - Cofferbs 30g

Neohodnoceno
82,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
Zrna kávy + adaptogen

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Bohatý zdroj vitaminu C, posiluje imunitní systém Má bohaté antioxidační účinky, pomáhá předcházet například Alzheimerově nemoci Zrychluje metabolismus - pomáhá hubnutí Působí proti infekcím a nachlazení Podporuje tvorbu kolagenu pro pružnou pokožku Zpevňuje cévy Působí jako probiotikum Šípek známe asi všichni, protože je našim končinám velmi blízký a má tu dlouhou tradici. Lidí, kteří rádi posilují svou imunitu přírodně a ještě nevyzkoušeli šípkový čaj, nebude mnoho. Tento rudý plod keříkové růže je jedním z nejužitečnějších plodů podzimu a rané zimy a jeho využití se neomezuje pouze na čaj z plodů. Stejně tak se i účinky šípku neomezují pouze na posílení imunity. Je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C v přírodě proti infekcím a nachlazení, též zpevňuje cévy. Šípky jsou bohaté na antioxidanty, které jsou přirozeně protizánětlivé a přecházejí například Alzheimerově chorobě. Vitamín C také podporuje tvorbu kolagenu, což je protein, který je zodpovědný z zajištění pružnosti pokožky. Šípky také urychlují metabolismus - pomáhají zhubnout. Šípky jsou bohaté na pektin, přirozeně se vyskytující polysacharid (komplexní cukr), který působí jako prebiotikum – nestravitelná vláknina, která se používá ve střevech ke zvýšení populace zdravých bakterií, podporuje trávení a vstřebává cenné vitaminy. Pektin má velice mírný projímavý účinek, je vhodné ho tedy zařadit při mírné zácpě nebo jako podpůrný prostředek při chronických zácpách, které jsou jedním z nejběžnějších civilizačních onemocnění.

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy
z toho cukry
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Hmotnost: 0.03 kg
Počet v balení: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: