Přidat do košíku
Ředkev žlutá nakládaná Takuan 500 g FERMENT IT + pouze k vyzvednutí na pobočce v Brně Do 3 dnů
162 Kč

Ředkev žlutá nakládaná Takuan 500 g FERMENT IT + pouze k vyzvednutí na pobočce v Brně

Novinka Pouze na pobočce ParkFit
Neohodnoceno
Značka: Ferment IT
Ředkev žlutá nakládaná Takuan 500 g FERMENT IT  + pouze k vyzvednutí na pobočce v Brně
Loading...
162 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
Objednávky na produkty přijímáme do pondělí do 20:00 na prodejně budou nachystané pro Vás od středy.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Takuan je tradiční japonská nakládaná bílá ředkev daikon s kurkumou, která jí dodává žlutou barvu. Má křupavou texturu a sladkokyselou chuť. Používá se k sushi, v bento boxech nebo do stir-fry.

Specifikace

Takuan je tradiční japonská nakládaná bílá ředkev daikon. Díky kurkumě v nálevu má výraznou žlutou barvu. Je známá svou křupavostí a sladkokyselou chutí. Hodí se k sushi nebo jako jedna ze složek bento boxů, můžete ji přidat i do stir-fries se zeleninou nebo s vepřovým, kterým dodá mírnou kyselost a křupavost.

Fermentovaná zelenina je tradiční složkou japonské kuchyně, podporuje trávení a střevní mikroflóru.

Složení

Ředkev Daikon, sůl, voda, cukr, rýžový ocet, kurkuma.

Příprava

Takuan sa hodí na přípravu sushi, do salátů nebo jako příloha k nejrůznějším pokrmům.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):122kJ/29kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 7,2 g. z toho cukry: 5,3 g. Bílkoviny: 0,9 g. Sůl: 1,4 g

Doplňkové informace

Skladování: Při teplotě do +8 °C.
Legislativní zařazení:

Doplňkové parametry

Kategorie: Kimchi
Hmotnost: 0.5 kg
Bio: NE
Organické: 1
Vegetariánské: 0
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Mohlo by Vás zajímat