Lyofilizované borůvky BIO
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Mrazem sušené borůvky v BIO kvalitě. Zachovají si nejen skvělou chuť, ale i vysoký obsah vitamínů, minerálů a antioxidantů. Borůvky jsou bohaté na antokyany, zodpovědné nejen za jejich barvu, ale hlavně za jejich antioxidační vlastnosti. Obsahují také vitamíny C, A a kyselinu listovou. Z minerálů hlavně draslík, vápník, železo a zinek. Mají i vysoký obsah vlákniny. Přispívají ke zdraví močových cest, správné funkci zažívání a střev a obranyschopnosti organismu. Použijete je do kaší, k přípravě muffinů, koláčů a dalších dezertů, do lámané čokolády, ale skvěle poslouží i samotné jako rychlá svačina. Lyofilizace je šetrný proces sušení ovoce mrazem. V ovoci díky němu nezůstane téměř žádná voda, což zaručí dlouhou trvanlivost. Téměř beze změny ale zůstává chuť i barva a především obsah vitamínů a minerálů. Aby si borůvky zachovaly po otevření své vlastnosti, nevystavujte je vlhkosti. Doporučujeme buď balení rychle spotřebovat, nebo uzavřít do vlastní vzduchotěsné nádoby, která nepropouští světlo. Složení: 100% BIO lyofilizované borůvky Nutriční hodnoty 100 g Energ. hodnota 1476 kJ / 350 kcal Tuky 1,8 g z toho nasycené < 0,1 g Sacharidy 72 g z toho cukry 60 g Vláknina 14 g Bílkoviny 4,2 g Sůl** 0,02 g ** Přirozeně vyskytující se sodík Skladujte v suchu, v uzavřeném obalu.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář