Smetana zakysaná 10 % tuku 200 g BIO BGL + pouze k vyzvednutí na pobočce v Brně



Detailní popis produktu
Zakysaná smetana z alpského mléka od volně se pasoucích krav, bez stabilizátorů a zahušťovadel. Vyrobeno z vynikajícího mléka s certifikací Demeter pro biodynamické zemědělství.Specifikace
Zakysaná smetana Berchtesgadener Landz vynikajícího alpského mléka od volně se pasoucích krav, které se živí horskými bylinkami, jetelem a trávou. To se projeví nejen v nutričních hodnotách mléka, ale také v jeho lahodné chuti a příjemné vůni.
Smetana je vymíchaná do krémova, takže má jednotnou, hladkou konzistenci a nedochází k oddělování syrovátky, díky čemuž nezkysá v kelímku. Díky tomu se velmi snadno vmíchává do omáček a zálivek. Na rozdíl od běžných výrobků neobsahuje stabilizátory ani zahušťovadla.
Mléko, ze kterého je vyráběna, mělo nejvyšší hodnoty esenciálních mastných kyselin a konjugované kyseliny linolové ve studii provedené univerzitou Kassel v roce 2006. Od roku 1997 až do současnosti navíc každoročně získává Zlatou medaili, nejvyšší ocenění Německé zemědělské společnosti.
Kromě toho splňuje mléko i certifikaci Demeter pro produkty z biodynamického zemědělství, která stanovuje vyšší standardy než běžná bio produkce. Biodynamika vychází z principů, které formuloval rakouský filozof Rudolf Steiner, a zahrnuje přístup, jenž vnímá farmu jako uzavřený ekosystém.
Složení
ZAKYSANÁ SMETANA Z MLÉKA*. Obsah tuku nejméně 10 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíNutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):512kJ/123kcal. Tuky: 10 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 6,6 g. Sacharidy: 3,8 g. z toho cukry: 3,8 g. Bílkoviny: 3,9 g. Sůl: 0,12 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě 2 - 8 °C.
Legislativní zařazení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčné produkty kravské |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | DE-ÖKO-037 |
Organické: | 0 |
Vegetariánské: | 1 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 0 |
Fairtrade: | 2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.