Mouka špaldová chlebová 1 kg BIO PROBIO

Neohodnoceno
Značka: Pro-Bio
87,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.

Specifikace

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

 

Složení

ŠPALDOVÁ mouka chlebová*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

vhodná k přípravě chlebových těst a pečiva.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1456kJ/344kcal. Tuky: 1,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 67 g. z toho cukry: 1,4 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky, krupice, strouhanka
Hmotnost: 1.008 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: