Bagetky směs 400g Labeta bez lepku 530
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA BAGETKY Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na bagetky pro vás tou správnou volbou. Příprava bagetek je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou a olejem, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři! Odměnou vám pak budou čerstvé, křupavé, vláčné 4 malé nebo 2 větší bagetky, které ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky. Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Kromě bagetek si můžete vyzkoušet upéct také výtečný domácí bezlepkový chléb, který máme hned v několika chuťových provedeních: dýňový, slunečnicový, světlý nebo tmavý chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety. SLOŽENÍ: rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar; stabilizátor: hydroxyproplymethylcelulóza; emulgátor: E 472e BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: V míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 60 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 2,500000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 345,000000 |
sacharidy: | 73,000000 |
bilkoviny: | 5,900000 |
sul: | 1,400000 |
vlaknina: | 3,400000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,900000 |
z_toho_cukry: | 1,500000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1461,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář