Bramborové knedlíky směs 300g Labeta bez lepku 531
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY Tato bezlepková sypká směs na přípravu bramborových knedlíků je skvělou volbou, pokud sháníte kvalitní chutnou přílohu k obědu. Směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je velmi jednoduchá - stačí pouze přidat vodu, vytvarovat bochánky a knedlíky uvařit. Pokud tedy plánujete pro rodinný oběd některý z tradičních českých pokrmů: chutné maso s omáčkou a knedlíkem, pak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od značky Labeta. Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Pokud si chcete namísto tradičního zvolit raději sladký oběd, pak určitě vyzkoušejte směs pro jogurtové knedlíky. Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, tradiční perník, makovec, banánový drobenkový dort, klasické i kakaové muffiny, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety. SLOŽENÍ: rýžová mouka, bramborové vločky 34% (brambory 99%, emulgátor mono- a digylyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), kukuřičný škrob, jedlá sůl, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté *množství bramborových vloček v tomto balení odpovídá 560g čerstvým brambor BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: Obsah sáčku smícháme se 450 ml studené vody a necháme krátce odstát (těsto po chvilce ztuhne). Vypracujeme dva knedlíky o průměru 5 cm, které vložíme do vroucí, mírně osolené vody. Vaříme mírným varem 15–17 minut. Po vyjmutí krájíme na plátky. TIPY: Z těsta můžeme též vyválet váleček o průměru 3 cm, z něj nakrájet špalíčky a vařit je mírným varem 3–4 minuty. Do těsta můžeme také zabalit ovoce (švestky, meruňky, broskve apod.) a vytvořit knedlíky. Uvařené knedlíky pak podáváme s makovým posypem, osmaženou kukuřičnou strouhankou, cukrem nebo tvarohem. Anebo můžeme knedlíky naplnit masem a podávast se zelím a smaženou cibulkou. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 0,700000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 342,000000 |
sacharidy: | 77,000000 |
bilkoviny: | 5,400000 |
sul: | 2,900000 |
vlaknina: | 2,800000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
z_toho_cukry: | 1,200000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1449,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář