Cheesecake směs 565g Labeta bez lepku 535

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
96,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA CHEESECAKE   Bezlepkový "cheesecake v prášku" je skvělou volbou, pokud si chcete zpestřit obědové menu nebo hledáte ozvláštnění ke kávě. Tato sypká směs na přípravu koláče je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct těsto a chutný zákusek je na světě! Je proto skvělou volbou, pokud chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým dezertem - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte si k čaji nebo kávě chutný snack! Cheesecake je původem dezert z Řecka, konkrétně z ostrova Samos, kde byl oblíbeným pečeným dezertem. Tvořily ho dvě vrstvy: krusta ze sušenek a tvarohový krém. Dnes můžeme tvaroh částečně nebo úplně nahradit čerstvým sýrem (mascarpone, philadelpia, lučina aj.) - s každým druhem sýra získa cheesacake jinou chuť. Ozdobte a zasypte ovocem či čokoládou, dle vaší chuti.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety.     SLOŽENÍ: cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin); stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň. Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,500000
energeticka_hodnota_kcal: 377,000000
sacharidy: 89,000000
bilkoviny: 3,700000
sul: 0,210000
vlaknina: 1,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,100000
z_toho_cukry: 50,000000
energeticka_hodnota_kj: 1602,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: