Drobený dort směs 410g Labeta bez lepku 533
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA DROBENÝ DORT Tato bezlepková sypká směs na přípravu drobeného dortu je skvělou volbou, pokud si chcete rodinu nebo překvapit lahodným, lehkým dortíkem. Drobenkový dort je u nás i ve světě velmi populární, pod chutnými čokoládovými drobkys najdete svěží náplň banánového krému. A ačkoli díky tvaru dortu vypadá příprava složitě, opak je pravdou. Směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky a její příprava je opravdu jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct korpus, naplnit a chutný zákusek je na světě! Samozřejmě dort můžete připravit s jakýmkoli letním ovocem, takže můžete přidat maliny, třešně, mandarinky apod. Pokud tedy chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým dezertem - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte si skvělou oslavu nebo odpolední překvapení k čaji! Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety. SLOŽENÍ: cukr, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, čokoládové kousky 6 % (cukr, kakaová hmota*, kakaové máslo*, kakao se sníženým obsahem tuku*, emulgátor: sojový lecitin), bramborový škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku*, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), aromata, emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmojádrový a kokosový olej, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou; mléčná bílkovina), jedlá sůl, zahušťovadlo: xanthan *certifikováno Rainforest Alliance BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: Doporučujeme použít suroviny pokojové teploty. Směs na přípravu korpusu, 100g měkkého másla nebo margarínu na pečení, 2 vejce a 275 ml mléka šleháme elektrickým šlehačem 3 minuty na nejvyšším stupni. Těsto rovnoměrně rozetřeme do tukem vymazané a bezlepkovou moukou vysypané dortové formy o průměru 24–26 cm. Uhladíme a pečeme při 170 °C cca 30 minut. Po vychladnutí vydlabeme korpus pomocí lžičky do hloubky cca 1 cm. Vydlabanou část korpusu nahrubo rozdrobíme. Oloupeme 3 banány, podélně je rozkrojíme a položíme na korpus. Do téměř vyšlehané šlehačky přidáme směs na náplň a došleháme do tuha. Hotovou náplň navršíme kopulovitě na korpus a drobením dort posypeme. Necháme v lednici asi 2 hodiny ztuhnout. TIP: Do hotové náplně přidejte 100 ml vaječného, čokoládového nebo nugátového likéru. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 2,600000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 374,000000 |
sacharidy: | 84,000000 |
bilkoviny: | 2,800000 |
sul: | 1,400000 |
vlaknina: | 1,900000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,500000 |
z_toho_cukry: | 39,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1587,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář