Halušky v prášku 300g Novalim 1278
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA HALUŠKY Tyto "HALUŠKY V PRÁŠKU" jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Jsou proto vhodné pro osoby s alergií na lepek. Bezlepková směs na halušky má velmi jednoduchou přípravu - stačí pouze přidat vodu! Ani pokud jste ve vaření nováček, se tedy vůbec nemusíte bát. A pokud chcete svou rodinu či přátele pohostit a překvapit tradiční slovenskou specialitou a připravit brynzové či tvarohové halušky nebo strapačky, pak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od slovenské značky Novalim. Kromě tradičních halušek s brynzou můžete ze směsi připravit třeba také knedlíčky do polévky nebo přílohu k masovým jídlům na šťávě. Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku). Kromě směsi na halušky jistě oceníte i další směsi pro tradiční pokrmy, jako směs na knedlíky, krupici na přípravu kaší či strouhanku na obalování. Anebo můžete rovnou koupit hotové přílohy: niťové těstoviny či tarhoňové kuličky od Novalim. Mimo vaření si můžete vyzkoušet také bezlepkové směsi na pečení, snadno si pak vyzkoušíte upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborová mouka, bramborové vločky, pohanková mouka, hrachová bílkovina, rostlinná vláknina (jablečná, psyllium, citrusová), zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; dextróza, minerální komplex z mořských řas, jedlá sůl BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ SÓJI BEZ VEJCE SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do 25°C. PŘÍPRAVA: Ve vhodné misce utřeme obsah sáčku s 4,5 dl studené vody na homogenní řidší těsto (asi 1 min.). Necháme odstát 4-5 minut a potom zhoustnuté těsto vařečkou nebo ručním mixérem šleháme asi 2 minuty. Noky házíme do vroucí, mírně osolené vody a po vyplutí na povrch vaříme ještě podle velikosti 1-2 minuty. Scedíme, ochutíme a ihned podáváme. Pokud děláme halušky do zásoby, opláchneme studenou vodou. Výrobce: Novalim spol. s.r.o. Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 0,500000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 356,000000 |
sacharidy: | 80,000000 |
bilkoviny: | 5,000000 |
sul: | 0,600000 |
vlaknina: | 5,600000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,060000 |
z_toho_cukry: | 2,200000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1508,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář