Jizerka směs na knedlík 350g Jizerské pekárny 2894

Neohodnoceno
67,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 14ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA KNEDLÍK   Naplánovali jste si na rodinný oběd o víkendu svíčkovou, rajskou, pečené maso se zelím či podobnou tradiční pochoutku, ke které neodmyslitelně patří knedlík? A chcete k masu a omáčce připravit pořádný, chutný, domácí knedlík? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs na knedlíky od Jizerských pekáren!   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.   Pokud si krom knedlíků chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.     SLOŽENÍ: bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný, lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); rýžové burizony, sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, VAJEC a SÓJI BEZ GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ (GMO)   Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Potřebujeme: 250ml vody, 10g droždí, 350g bezlepkové směsi   1) 10g čerstvého droždí rozpustíme v 250ml vlažné vody. Vsypeme obsah sáčku se směsí na bezlepkový knedlík a krátce vymísíme středně tuhé těsto, které necháme sát 10 minut přikryté utěrkou. 2) Potom těsto rozdělíme na 3 díly a vytvarujeme knedlíky. Podle potřeby zaprášíme bezlepkovou směsí Jizerka nebo kukuřičným škrobem a necháme kynout přikryté utěrkou 20 - 30 minut. 3) Vykynuté knedlíky vložíme do osoblené vroucí vody a vaříme 11 minut. V polovině vaření knedlík otočíme. 4) Hotové knedlíky po vyjmutí z vody propíchneme vidličkou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 1,800000
energeticka_hodnota_kcal: 360,000000
sacharidy: 82,000000
bilkoviny: 3,400000
sul: 1,300000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,400000
z_toho_cukry: 2,300000
energeticka_hodnota_kj: 1510,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: