Jizerka tmavý chléb 500g Jizerské pekárny 2896

Neohodnoceno
90,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 14ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA TMAVÝ CHLÉB   Máte chuť na vláčný, křupavý, čerstvý domácí chléb? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs od Jizerských pekáren na výrobu chutného tmavého chleba pro upečení v domácí pekárně nebo troubě.   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.   Pokud si kromě tmavého chleba chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový a vícezrnný chléb.     SLOŽENÍ: bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); pšeničný škrob bez lepku - vhodný pro bezlepkovou dietu, jablečná vláknina, sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ VAJEC a SÓJI   Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Potřebujeme: 500g bezlepkové směsi, 400-450 ml vody a 5g čerstvého nebo 2g sušeného droždí   V DOMÁCÍ PEKÁRNĚ:   400-450 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo 2 g sušeného droždí nasypte do mísící nádoby. Pro zlepšení vláčnosti chleba můžete přidat lžíci oleje. Pečte na programu "basic" (základní).   KLASICKÁ PŘÍPRAVA: 410 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo sušeného droždí mísíme ručně nebo v robotu 10 minut do hladka. Po vymísení těsto necháme vyzrát asi čtvrt hodiny, pak vytvarujeme bochník na plech nebo do vymazané formy. Necháme přibližně hodinu kynout v teple a pak pečeme při teplotě cca 200°C asi 60-70 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 1,300000
energeticka_hodnota_kcal: 353,000000
sacharidy: 81,000000
bilkoviny: 1,700000
sul: 2,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 2,600000
energeticka_hodnota_kj: 1512,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: