Jizerka zelená mouka 1kg Jizerské pekárny 2891
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ SMĚS NA PEČENÍ Tato univerzální bezlepková zelená mouka Jizerka je skvělým pomocníkem pro přípravu jakýchkoli kynutných těst a šlehaných a třených hmot. Použít ji můžete stejně dobře i při vaření k zahušťování pokrmů a k přípravě knedlíků či těstovin. Je vyrobena speciálně pro osoby s intolerancí na lepek. Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli. Pokud si chcete upéct konkrétní pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu konkrétně specializovaných bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále univerzální zlatou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ VAJEC a SÓJI Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. RECEPT NA TLAČENÉ KOLÁČE: Potřebujeme: Směs Jizerka 200g, cukr krupice 35g, droždí 10g, máslo 30g, sůl 3g, 1 vejce, voda 100ml; žmolenka: směs 100g, máslo 50g, cukr 50g 1) Droždí rozpustíme ve vodě, přídáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Na konec pridáme rozpuštěné máslo a domícháme. 2) Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 minut odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kuličky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 minut. 3) Poté kuličky rozmáčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme libovolnou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce..). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypame žmolenkou. 4) Pečeme při 180°C asi 20 minut.Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
tuky: | 0,800000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 382,000000 |
sacharidy: | 89,000000 |
bilkoviny: | 3,200000 |
sul: | 0,200000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 4,500000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1622,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář