Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Jizerka zlatá mouka 1kg Jizerské pekárny 2890

Neohodnoceno
126 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 10ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ SMĚS NA PEČENÍ   Tato univerzální bezlepková zlatá mouka Jizerka je skvělým pomocníkem pro přípravu jakýchkoli kynutných těst a šlehaných a třených hmot. Použít ji můžete stejně dobře i při vaření k zahušťování pokrmů a k přípravě knedlíků či těstovin. Je vyrobena speciálně pro osoby s intolerancí na lepek.   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.   Pokud si chcete upéct konkrétní pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu konkrétně specializovaných bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále univerzální zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.     SLOŽENÍ: bezlepkový pšeničný škrob, lupinová mouka, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY  BEZ VAJEC a SÓJI   Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     RECEPT NA SVĚTLÝ CHLÉB: Potřebujeme: Směs Jizerka 500g, voda 3,5dcl, droždí 20g, sůl 7g, máslo 20g   1) Droždí rozpustíme ve studené vodě a nalijeme do mísící nádoby. Navážíme Jizerku, sůl a krátce intenzivně vyhněteme těsto. Na konec hnětení přidáme máslo. Necháme 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme bochánek na pečící plech. 2) Přikryté těsto necháme kynout asi 1 hodinu. Před pečením povrch bochánku namašlujeme vodou. 3) Začínáme péct při teplotě 200°C, kterou po 15 minutách stáhneme na 180°C. Pečeme celkem asi 60 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Hmotnost: 1 kg
tuky: 2,100000
energeticka_hodnota_kcal: 369,000000
sacharidy: 83,000000
bilkoviny: 3,100000
sul: 0,110000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,500000
z_toho_cukry: 3,900000
energeticka_hodnota_kj: 1548,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: