Mazanec bez lepku 500g Labeta 544
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA MAZANEC Vzpomínáte si, když jste jako malé děti vešly do babiččiny kuchyně a místností se linula lahodná vůně čerstvě upečeného mazance? Milé chvíle teď můžete oživit díky speciální bezlepkové směsi pro pečení mazance, jehož příprava je jednoduchá - stačí přidat mléko, vejce a máslo, nechat těsto vykynout a upéct. Tato směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky. Je skvělou volbou, pokud chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým překvapením - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte k čaji nebo kávě tradiční mazanec! Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety. SLOŽENÍ: rýžová mouka, kukuřičný škrob, cukr, bramborové vločky (brambory 99 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), kukuřičná mouka, sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo: guma guar; sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, aroma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Může obsahovat skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 350 ml vlažné vody nebo mléka, 2 žloutky, 80 g másla a rozinky dle chuti (cca 30 g). Z dobře vypracovaného těsta vytvarujeme mazanec, který položíme na plech s pečícím papírem. Necháme kynout 60–90 minut. Mazanec nařízneme do hloubky 1 cm do kříže a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme při 175–180 °C asi 45–50 minut. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 0,600000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 355,000000 |
sacharidy: | 80,000000 |
bilkoviny: | 5,500000 |
sul: | 1,300000 |
vlaknina: | 4,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 29,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1508,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář