Mix B Bread mouka na chleba 1kg Schar bez lepku 3005
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ MOUKA NA CHLEBA, ROHLÍKY A KYNUTÉ TĚSTO Mouka Mix B se výborně hodí na pečení různých druhů chleba, rohlíků, ale také dalších pečených dobrot z kynutého těsta. Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek i pro bezlepkové diety. Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud rádi pečete moučníky a buchty, určitě vyzkoušejte speciální mouku na sladké pečivo, mouku mix C. Jestli si místo světlého pečiva chcete upéct naopak tmavý cereální chléb či rohlíky s vysokým obsahem vlákniny, určitě neopomeňte mouku Mix it Dunkel Rustico. A nakonec, pro všestranné pečení jistě dobře využijete mouku Mix it universal. A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, čočková mouka 3,6 %, přírodní rýžová mouka 3,8 %, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), dextróza, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza, jedlá sůl BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sojové výrobky. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. TIP NA PŘÍPRAVU HRANATÉHO CHLEBA Přísady: 500 g „Schär Mix B“, 10 g sušených kvasnic nebo 20 g čerstvých, 500 ml vlažné vody, 40 g oleje, 8 g soli. Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Příprava: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItalyDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
tuky: | 0,600000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 337,000000 |
sacharidy: | 78,000000 |
bilkoviny: | 2,600000 |
sul: | 0,730000 |
vlaknina: | 4,100000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
z_toho_cukry: | 2,600000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1429,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář