Mix it dunkel mouka tmavá1kg Schar bez lepku 5254

Neohodnoceno
Značka: Schär
158 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 6ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ MOUKA NA TMAVÝ CHLÉB A ROHLÍKY   Mouka Mix it Dunkel Rustico má vysoký obsah vlákniny a výborně se hodí na pečení tmavého pečeva: především chleba, ale také nejrůznějších rohlíčků i jiného pečiva.    Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud rádi pečete moučníky a buchty, určitě vyzkoušejte speciální mouku na sladké pečivo, mouku mix C. Jestli si místo tmavého chleba chcete upéct naopak světlé pečivo, rohlíky a další dobroty z kynutého těsta, neopomeňte mouku Mix B. A nakonec, pro všestranné pečení jistě dobře využijete mouku Mix it universal.   A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl.     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, lněná mouka 12 %, pohanková mouka 8 %, hrachové otruby, rýžové otruby, rostlinná vláknina (psyllium), cukr, zahušťovadlo: guarová guma, jedlá sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)   BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE   Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sójové výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     POSTUP PRO PŘÍPRAVU TMAVÉHO CHLEBA Přísady: 500g „Schär Mix it Dark“, 6g oleje, 10g sušeného roždí anebo 12g čerstvého droždí, 630ml vody, 8g soli. Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu.   Příprava: Mouku nasypeme do misky a smícháme se suchým roždím. V případě, že máme čerstvé doždí, rozpustíme ho ve vlažné vodě (30°C) a následně smícháme s moukou. Přidáme sůl a mícháme asi 2 minuty. Mícháme, dokud se nevytvoří těsto. Přidáme olej a mícháme dalších 4-5 minut. Formu na těsto vymastíme a vysypeme moukou. Těsto přikryjeme vlhkou hadrou (anebo potravinovou fólií) a necháme na teplém místě kynout asi 30-45 minut (ab se objem zdvojnásobil). Povrch potřeme slunečnicovým olejem, aby kůrka získala lepší barvu. Mezitím si předehřejeme troubu na 190°C (horní a dolní ohřev) a vložíme na dnou nábdobu s vodou. Pečeme asi 60 minut. Pak chléb vyndáme z trouby a vyklopíme z formy. Krájíme teprve až chléb úplně vychladne.         Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Hmotnost: 1 kg
tuky: 2,500000
energeticka_hodnota_kcal: 348,000000
sacharidy: 68,000000
bilkoviny: 6,800000
sul: 1,000000
vlaknina: 13,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,500000
z_toho_cukry: 1,700000
energeticka_hodnota_kj: 1471,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: