Perník bez lepku 400g Labeta 548

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
62,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA PERNÍK   Tato bezlepková sypká směs na přípravu perníku je skvělou volbou, pokud hledáte sladké ozvláštnění po obědě. Perník je tradiční zákusek z tmavého pečiva, který se původně připravoval z medu, mouky a pepře - proto se mu říkalo "peprník", časem se název postupně zkrátil na "perník" a změnilo se také jeho složení. Směs je namíchána z osmi druhů koření a především z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutný zákusek je na světě! Pokud tedy chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým dezertem - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte si k čaji nebo kávě chutný dezert.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety.     SLOŽENÍ: cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku*, směs koření s pomerančovou kůrou 0,9 % (skořice, koriandr, fenykl, anýz, pomerančová kůra, nové koření, hřebíček, muškátový oříšek), zahušťovadlo: guma guar *certifikováno Rainforest Alliance   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY   Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Obsah sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml oleje a 200 ml vlažné vody nebo mléka a vyšleháme do krémového těsta. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25 x 35 cm) rozetřeme těsto.  Pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Po vychladnutí ozdobíme marmeládou či polevou.   TIPY: Perník můžeme po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namažeme marmeládou dle chuti a druhou polovinou první část přiklopíme. Pro vyšší korpus použijeme dortovou formu o 28–30 cm a perník krájíme jako dort. Do těsta přidáme 2 lžíce povidel nebo medu. Testem můžeme naplnit košíčky na muffiny přibližně do 3/4 objemu. Pečeme asi 15 - 20 minut.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,700000
energeticka_hodnota_kcal: 361,000000
sacharidy: 85,000000
bilkoviny: 2,600000
sul: 1,600000
vlaknina: 2,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 38,000000
energeticka_hodnota_kj: 1531,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: