Vanilinové rohlíčky směs 295g Labeta bez lepku 2088
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA VANILINOVÉ ROHLÍČKY Tato bezlepková sypká směs na přípravu vanilinových rohlíčků je skvělým pomocníkem, když se blíží Vánoce! Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. A vanilkové rohlíčky jsou tou nejoblíbenější českou stálicí vánočních svátků, takže nesmí chybět ani u vás doma. Směs na vanilinové rohlíčky je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin (téměř třetinu složení tvoří lískové oříšky), takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutné cukroví je na světě! Pokud si tedy chcete zjednodušit práci a zároveň připravit "zdravější" vezi cukroví, která tolik nezatěžuje naše trávení, pak je bezlepková směs od značky Labeta tou správnou volbou! Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Z vánočního cukroví Vám samozřejmě na stole nesmí chybět ani další z top 5 nejoblíbenějších tuzemských vánočních lahůdek, a to bezlepkové linecké cukroví a perníčky. Z dalších sladkých pochutin od Labety si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb. SLOŽENÍ: kukuřičná mouka, lískové ořechy 27 %, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, zahušťovadlo: guma guar, sušený vaječný bílek, aroma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Může obsahovat mléko, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g změklého másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny odpočinout v lednici. Těsto postupně odkrajujeme, tvarujeme jednotlivé rohlíčky a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě předehřáté na 160°C do zlatova po dobu cca 10-12 minut. Vlažné rohlíčky (teplé se lámou) obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 18,000000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 1913,000000 |
sacharidy: | 64,000000 |
bilkoviny: | 7,600000 |
sul: | 0,020000 |
vlaknina: | 3,700000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,400000 |
z_toho_cukry: | 15,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 456,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář