DELICATO D´ASINA: BIO krém na ruce s oslím mlékem 75ml TML K1987
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Zklidnění a hydratace.•bez SLS, SLES, parabenů, minerálních olejů, parafínu, silikonů, barviv a PEG•parfemace bez alergenůKrém je bohatý na aktivní látky. Je vhodný pro všechny typy pokožky, obzvlášť pak pro jemnou a citlivou pokožku. Oslí mléko* ve spojení s bambuckým máslem* hraje důležitou roli při výživě a hydrataci. Arganový* a olivový olej společně s vitamínem E, pomáhají změkčovat pokožku a zklidňují ji.Extrakt heřmánku* v kombinaci s extraktem z koňského kaštanu, má uklidňující účinek. Již od první aplikace hydratuje a vyživuje, takže pokožka je hladká a sametová. Má příjemnou a jemnou vůni. Není mastný.Oslí mléko, které je známé svou lahodnou chutí, je vzácným spojencem v každodenní kosmetické péči o naši pokožku. Už z dávných dob bylo považováno za tzv. „bílé zlato“ a používalo ho jako kosmetický prostředek mnoho slavných žen, jako byla Kleopatra a Paolina Bonaparte. Pro tyto ženy se stalo oslí mléko nepostradatelnou součástí rituálu krásy. Oslí mléko přirozeně obsahuje řadu cenných látek, jako jsou vitamíny, esenciální mastné kyseliny, minerální látky, aminokyseliny a bílkoviny. Tyto látky jej činí výjimečným kosmetickým prostředkem s hydratačním, vyživujícím a revitalizačním účinkem.Způsob použití: Naneste na ruce a masírujte do úplného vstřebání. Ingredients: Aqua, Donkey Milk*, Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parki Butter*, Olea Europaea Fruit Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Aesculus Hippocastanum Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Bisabolol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Citric Acid.* Látky ekologického zemědělstvíUpozornění: Pouze na vnější použití. Nepolykat. Země původu: ItálieBalení: 75 mlBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář