Otruby rýžové odtučněné 250g ZP 1013

Neohodnoceno
33,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÉ RÝŽOVÉ OTRUBY ODTUČNĚNÉ   Rýžové otruby se získávají při zpracování rýže a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk při vaření (především k zahušťování) i pečení. Výborně chutnají v suchém stavu i zapracované do těsta.   Tyto bezlepkové otruby jsou nedoceněnou surovinou, protože jsou vydatným, koncentrovaným zdrojem energie a vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálů, esenciálních mastných kyselin, lipidů a dalších živin.   Rýže patří mezi nejstarší rostliny světa a je druhou nejrozšířenější obilovinou na světě, která se v Asii pěstovala již před více než 4 tisíci lety. Dnes již existuje na 1 200 druhů rýže, která je základní surovinou pro téměř polovinu lidstva. Hlavní živinou v rýžovém zrnu jsou sacharidy (kolem 80 %). Téměř všechny jsou v rýži, ve formě komplexních polysacharidů. Rýže je tak vynikajícím a dobře stravitelným zdrojem energie. A to nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale také pro náš mozek. Obsahuje však i velmi kvalitní bílkoviny, především vysoký obsah argininu, aminokyseliny důležité pro svalový růst (používané i v proteinových přípravcích), vitamíny (zejména řady B) a minerální látky, prospěšné pro organismus.     SLOŽENÍ: mleté rýžové otruby odtučněné    BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Z PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝCH SUROVIN     SKLADOVÁNÍ: Skladujte na tmavém a chladném místě.       Výrobce: ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o., Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika 

Doplňkové parametry

Kategorie: Obiloviny
tuky: 0,500000
energeticka_hodnota_kcal: 281,000000
sacharidy: 38,000000
bilkoviny: 19,000000
sul: 0,020000
vlaknina: 25,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 4,600000
energeticka_hodnota_kj: 1181,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: