Acetificio Carandini Emilio Bio balzamikový ocet z Modeny 250 ml

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 30 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Bio balzamikový ocet z Modeny IL TORRIONE 250 ml Aceto balsamico bio di Modena IGP (IGP = identificazione geografica protetta) [čti ačeto balzámiko dy módena] neboli Balzamikový bio ocet z Modeny CHZO = chráněné zeměpisné označení je ocet, který vzniká spojením vinného octa, koncentrovaného hroznového moštu a karamelu. Produkt je vyroben z ekologicky pěstovaných hroznů. Svou charakteristickou sladko-kyselou chuť získává zráním v dřevěných sudech. Je vynikající do zeleninových salátů. VINNÝ OCET KVASNÝ Složení Vinný ocet z ekologického zemědělství (víno, voda, antioxidant: siřičitany), zahuštěný hroznový mošt z ekologického zemědělství. Alergenní informace Obsahuje siřičitany. Kyselost 6% Charakteristika hustota při 20°C ne nižší než 1,06 v konečném produktu množství alkoholu ne více než 1,5% celková kyselost méně než 6% celkové množství siřičitanů: ne více než 100 mg/l popílek: ne méně než 2,5 na tisíc minimální obsah sušiny: 30 g na litr zbytkové cukry: ne méně než 110 g/l, EN 4.7.2009 Official Journal of the European Union L 175/9 Organoleptické vlastnosti jasnost: jasná a světlá barva: tmavě hnědá aroma: vytrvalé, delikátní a lehce kyselé s dřevěnými podtóny chuť: hořce-sladká, vyvážená, Zeměpisná oblast ‘Aceto Balsamico di Modena’ musí být vyroben v provinciích Modena a Reggio Emilia. Země původu ItálieDoplňkové parametry
Kategorie: | Ocet |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Mohlo by Vás zajímat
Previous
Next