Bongiovi Rajčatová omáčka s houbami 400g
Související produkty
Detailní popis produktu
RAJČATOVÁ OMÁČKA NA TĚSTOVINY S HOUBAMI, ZAHRADNÍ ZELENINOU A BYLINKAMI
Objevte italské speciality se zaručeně chytlavou melodií:
Rajčatové omáčky Bongiovi ve skutečnosti vděčí za své jméno rodině americké rockové hvězdy Jona Bon Joviho.
Omáčky se připravují dle tradičního receptu, který vytvořila v 90. letech 19. století babička Bongiovi a tento tajný recept střeží rodina již po 3 generace.
Omáčka Original „Otce Bongioviho“ je vydatnou směsí čerstvé zahradní zeleniny. Bazalka, česnek, cibule, houby, červené a zelené papriky, to vše dodá vašim oblíbeným těstovinám skvělou a vzrušující chuť.
Chcete-li připravit rychlé, chutné a zdravé jídlo, je tato rajčatová omáčka ideální volbou.
Hodí se ke všem druhům těstovin, nokům, jako základ na pizzu nebo k dochucení guláše. Můžete ji zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche.
Při použití k těstovinám doporučujeme na závěr posypat čerstvě strouhaným parmezánem.
Omáčky se vaří v Itálii z rajčat vyzrálých na slunci a obsahují pouze přírodní suroviny a jsou:
- Bez umělých přísad a konzervantů
- Bez přídavku vody
- BEZLEPKOVÉ
- Vhodné pro VEGANY
- Neobsahují geneticky modifikované suroviny
- Mají velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu.
Část výtěžku rodina věnuje na charitu přes nadaci Jon Bon Jovi Soul Foundation, jejímž posláním je pomáhat rodinám i jednotlivcům v boji proti hladu a bezdomovectví a poskytnout jim bezpečné a dostupné možnosti bydlení v komunitách kde pracují.
Před použitím DOBŘE PROTŘEPEJTE.
Složení: rajčata 82%, paprika 3%, cibule, žampiony 3%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, česnek, sůl, bazalka, petržel, oregano, kajenské papričky,
černý pepř.
Informace pro alergky:
Může obsahovat stopy celeru, mléka, ryb, měkkýšů a ořechů.
Výživové údaje ve 100g:
Energetická hodnota 277kJ / 66kcal
Tuk 3,2g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g)
Sacharidy 7,1g (z toho cukry 5,8g)
Bílkoviny 1,7g
Sůl 1,12g.
Země původu: Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.