Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Encona Ostrá chilli omáčka Carolina Reaper, 142ml

Neohodnoceno
Značka: Encona
65,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Encona - Velmi ostrá chilli omáčka Carolina Reaper, 142ml

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

ENCONA CAROLINA REAPER SAUCE  - VELMI OSTRÁ CHILLI OMÁČKA CAROLINA REAPER

UPOZORNĚNÍ: Obsahuje jednu z nejostřejších papriček na světě - Carolina Reaper, která byla díky pálivosti plodů zapsána v roce 2013 do Guinnessovy knihy rekordů.

Přestože je Carolina Reaper známá jako jedna z nejpálivějších papriček na planetě - tato omáčka není jen super pálivá, ale díky skvělému receptu také překvapivě ovocná a sladká.  Byla vyvinuta v pulzujícím státě Jižní Karolina, od kterého má také své jméno. Na etiketě najdete slavného amerického aligátora, který je synonymem tohoto státu.

Omáčka je směsí nejžhavějších chilli papriček, rajčat a koření. Přidejte pár kapek do marinády, polévky či omáčky a váš pokrm získá opravdu ostrou chuť, která bude výzvou i pro ty nejodvážnější milovníky chilli !

  • Složení:
    Voda, rajčatová pasta, pálenkový ocet, cukr, Carolina Reaper pasta (5%)(pyré z červených chilli papriček, sůl, chilli papričky Carolina Reaper (8%)), koncentrovaná
    pomerančová šťáva, sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, kyseliny(kyselina octová), papričky Birds Eye (1%), kmín, česnek, konzervační látka: sorban draselný. 

  • Vhodná pro vegetariány a vegany. Bez lepku.
  • Výživové údaje na 100ml:
    Energetická hodnota 315 kJ/75 kcal
    Tuk 0,8g (nasycené mastné kyseliny 0,4g)
    Sacharidy 14g (z toho cukry 13g)
    Bílkoviny 1,5g
    Sůl 2,9g.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: