Shoyu san-j sojová omáčka BIO - Natural 250ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla. Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 250kJ/60kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 6,00g |
z toho cukry | 3,00g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 9,00g |
Sůl | 5,26g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, Kečupy, Hořčice |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Počet v balení: | 1 |
pitná voda, cukr, jedlá sůl, SOJOVÁ omáčka 6%(fermentované mleté SOJOVÉ boby 62 % hm, PŠENIČNÁ mouka, voda,jedlá sůl,cukr), modifikovaný tapiokový škrob, ÚSTŘICOVÉ aroma 1,85 %,...
Pitná voda, třtinový cukr, chilly 9,8%, rýžový ocet, česnek 6,0%, mořská sůl, zahušťovadla : modifikovaný tapiokový škrob, xanthanová guma.
SÓJOVÁ omáčka BIO (voda, SÓJOVÉ boby BIO (23%), PŠENICE BIO, mořská sůl, líh [ethanol] BIO), rýžový sirup BIO (28%), ocet z bílého vína BIO, mirin BIO (sladká rýže BIO, shochu...
pitná voda, SÓJOVÉ boby (20%), jedlá sůl, PŠENIČNÁ mouka, extrakt z hub
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.