Kokosové mléko sušené, prášek
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Sušený prášek z kokosového mléka má mnoho využití. Je to takové „štěstí v prášku“, jak mu přezdívá jeho výrobce – firma Wild & Coco. Má lahodnou a plnou kokosovou chuť i aroma. Skvěle nahradí živočišné mléko i smetanu, protože je přirozeně bez laktózy. Sušené kokosové mléko vzniká mixováním a dehydrováním kokosové dužiny a oproti tekutému mléku disponuje dalšími výhodami, a to delší trvanlivostí i snazší skladovatelností. Báječně se proto hodí do každé kuchyně – velké, malé nebo přesně do té, ve které se nevyskytujete tak často. Biokvalita, i když ne oficiální „bio“Tento produkt má stále stejnou kvalitu, která odpovídá vysokým standardům organických potravin. Aktuální šarže ale nebyla pěstitelem zařazena do oficiálního „bio“ certifikačního procesu. A proto jsme i my museli „bio“ označení odstranit. Fyzicky ale nedošlo k žádné kvalitativní změně, stále se jedná o to stejné sušené kokosové mléko – tak, jak ho znáte a máte rádi. V čem je kokosové mléko skvělé? Kokosové mléko obsahuje vysoký podíl tzv. MCT tuků, které jsou považovány za zdravý a rychlý zdroj energie. Vzhledem k jejich jednoduché stravitelnosti jsou vhodné i pro ty, kteří obtížněji tráví složitější tuky. Jak kokosové mléko používat? Je skvělou ingrediencí (nejen) pro asijskou kuchyni. Mléko je vhodné pro studenou i teplou kuchyni: do smoothie, kakaa, kaší, dezertů, pudingů a omáček. Pokud z něj chcete tvořit kokosovou smetanu, rozmíchejte s vodou v poměru 1:2. Pro vytvoření kokosového mléka (tj. méně tučného než smetana), rozmíchejte s vodou v poměru 1:3. Pro dochucení kávy použijte 1–2 kávové lžičky. Další informace: Složení: dehydratovaný extrakt z dužiny kokosových ořechů (97%), tapiokový škrob (2,5%), akátová vláknina (0,5%). Nutriční hodnoty na 100 g výrobku Energie 2930 kJ/ 700 kcal Tuky 64 g z toho nasycené mastné kyseliny 61 g Sacharidy 26 g z toho cukry 8 g Vláknina 0 g Bílkoviny 6 g Sůl < 0,1 g Může se slepovat do větších kousků díky absenci chemických látek. Může růžovět díky přirozené aktivitě polyfenolů. Skladujte na suchém místě v pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář