Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml

Neohodnoceno
209 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

FENYKL kulinářský bio olej, 50 ml Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky. Složení: Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)* Esenciální organický olej z * z: fenyklu *100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU Návod k použití: Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm. TIP do kuchyně: Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus. Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu. RECEPT Rajčata s fenyklem: Suroviny: rajčata 4, kulinářský olej Fenykl, cibule 1 kus (malá), česnek 2 stroužky, olej olivový 4 lžíce, šťáva citronová 1 lžíce, likér anýzový 1 lžíce, cukr 1 špetka, tabasco 4 kapky, sůl. Postup: Několik střiků kulinářského oleje Fenykl promícháme s polovinou oleje a citronovou šťávou. Rozdělíme je do dvou grilovacích misek, zakryjeme alobalem a umístíme na gril, kde je grilujeme 15 minut. Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Zbylý olej nahřejeme v malém kastrůlku a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Přimícháme cukr, likér, tabasco a necháme rozpustit. Rajčata opláchneme, rozkrojíme na poloviny a přidáme je do misek k fenyklu. Cibulový přeliv rozdělíme na rajčata, misky znovu zakryjeme alobalem a grilujeme ještě asi 5-8 minut, aby se rajčata prohřála. Ostatní informace: Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní oleje
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: