PESTO kulinářský bio olej, 50 ml

Neohodnoceno
209 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

PESTO kulinářský bio olej, 50 ml Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky. Složení: Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)* Esenciální organický olej z *: česneku a bazalky. *100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU Návod k použití: Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm. Kulinářský olej Pesto použijte kdykoli je potřeba ochutit pokrm chutí pesta (bazalkou a česnekem). TIP do kuchyně: Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus. Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu. RECEPT Rajčata s mozzarellou a pestem: Suroviny: rajčata, mozzarella, kulinářský olej PESTO, sůl, pepř Postup: na slabé plátky nakrájíme rajčata i mozzarellu. Plátky rajčat a mozzarelly klademe na střídačku na talíř. Připravený pokrm ochutíme kulinářským olejem Pesto. RECEPT Těstoviny s chutí pesta: Suroviny: uvařené těstoviny dle vašeho výběru, parmazán a kulinářský olej Pesto Postup: uvařené těstoviny ochutíme kulinářským olejem Pesto a posypeme parmazánem. Ostatní informace: Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní oleje
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: