Olej řepkový 500 ml BIO EMILE NOËL
Detailní popis produktu
Řepkový olej tmavě žluté barvy a neutrální chuti v biokvalitě. Lisován za studena bez použití chemikálií. Zvýrazňuje chuť ostatních přísad v jídle.Specifikace
Využití:
- studená kuchyně - do salátů, zálivek, dresinků nebo na ochucení sýrů
- nakládání - olej je vhodný k nakládání zeleniny
Při výrobě oleje jsou kvalitní semena nejprve za studena lisována v lisu bez rozpouštědel nebo chemikálií. Olej se pak několikrát filtruje přes blotovací papír a poté se uchovává na tmavém a chladném místě.
Značka Émile Noël se již od 80. let zaměřuje na výrobu a prodej olejů z ekologicky pěstovaných surovin. Jako potvrzení vysoké kvality svých olejů získala firma certifikáty ISO, Organic Solidarity, Organic Fair Trade, Cosmébio, etc. Jejich oleje neobsahují umělé přísady a jsou vyráběny bez chemických úprav. Organické panenské rostlinné oleje společnosti Emile Noël odrážejí poctivé autentické chutě použitých semen nebo ovoce.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Olej řepkový* lisovaný za studena. Může obsahovat stopy lepku, sóji, sezamu a skořápkových plodů. Baleno v ochranné atmosféře. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Vhodné k použití za studena. Lze použít do salátů, na sýry.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):3700kJ/900kcal. Tuky: 100 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Legislativní zařazení: Jedlý olej rostlinný jednodruhový.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní oleje |
---|---|
Hmotnost: | 0.848 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.