Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Přepuštěné máslo GHI 220 ml BIO COUNTRY LIFE

Neohodnoceno
Značka: Country Life
234 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Přepuštěné máslo je bezvodý tuk získaný z másla. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Hodí se na pečení a smažení. Má vyšší bod přepalování (200–250 °C). V biokvalitě. Dlouhodobá trvanlivost.

Specifikace

Přepuštěné máslo je v Indii známé jako ghí, ale mohlo by se mu říkat i přečištěné máslo. Klasické máslo se totiž postupně rozehřívá a přepouští ve vodní lázni, dokud se z něj neodstraní voda a jiné příměsi. Tímto tradiční postupem vznikne čistý tuk. Proces přepuštění může trvat až 10 hodin. Dobře uskladněné ghí vydrží měsíce a má vyšší bod přepalování než běžné máslo.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Bezvodý mléčný tuk* min. 99,3 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):3700kJ/883kcal. Tuky: 99 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 67,4 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0,8 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Chraňte před světlem. Skladujte při teplotě 5–20 °C.
Legislativní zařazení: Přepuštěné máslo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní oleje
Hmotnost: 0.34 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Vegetariánské: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: