Basic biscuit švestka 25g Pečivárně změna EAN/g 5523
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SUŠENKA SE ŠVESTKOVOU NÁPLNÍ (38 %) Dopřejte si jemnou lahodnou chuť kukuřičné tyčinky se sezamem a sušenými švestkami od značky Nature Line. Sušenka se skvěle hodí, pokud hledáte netradiční chuď a kvalitní, rychlé občerstvení - něco dobrého, ale zároveň i zdravého. Nasládlá chuť sušených švestek, spolu s kukuřicí a sezamem vám přinese chutné, lehké osvěžení, které vás zároveň zasytí. Tyčinka se výborně hodí jen tak k zakousnutí ke kávě nebo čaji. Stejně dobře se ale osvědčí i jako zpestření do školy či kanceláře nebo jako lehká svačinka na výlet. Kromě švestkové můžete vyzkoušet také Basic biscuit sušenky plněné sušenými fíky. SLOŽENÍ: kukuřičná mouka, rozinky (rozinky, slunečnicový olej), fruktóza, rostlinný tuk (řepkový olej, kokosový tuk, plně ztužený řepkový olej, emulgátor /mono- a diglyceridy mastných kyselin/), sušené švestky 9,4 % (sušené švestky konzervant /sorban draselný/), fruktózo-glukózový sirup, semena sezamu, hořečnaté soli kyseliny citrónové, amarantová mouka, kakao se sníženým obsahem tuku, regulátor kyselosti (kyselina jablečná), aromata, sušený vaječný žloutek, zahušťovadlo (guma guar), kyselina listová BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ PALMOVÉHO TUKU Může obsahovat arašídy, skořápkové plody a sóju, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky. Může obsahovat kousky pecek. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Výrobce: Pečivárne Liptovský Hrádok, s.r.o. Liptovská Porúbka 347, 033 01 Liptovský Hrádok, SlovenskoDoplňkové parametry
Kategorie: | OVOCNÉ A ZELENINOVÉ TYČINKY |
---|---|
tuky: | 13,000000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 383,000000 |
sacharidy: | 60,000000 |
bilkoviny: | 3,800000 |
sul: | 0,020000 |
vlaknina: | 4,600000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 7,700000 |
z_toho_cukry: | 32,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1608,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář