Tofu Boloňská Quick Creations 190 g LUNTER

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 30 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Vynikající rostlinná varianta klasické boloňské omáčky. Velkou výhodou je rychlost přípravy. Stačí ji ohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a výborný oběd či večeři máte hotové. Způsob přípravy - Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Na větší pánvi ohřejeme omáčku a přidáme uvařené scezené těstoviny. Krátce promícháme a servírujeme..Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 446kJ/107kcal |
Tuky | 5,00g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,50g |
Sacharidy | 8,50g |
z toho cukry | 6,50g |
Vláknina | 2,90g |
Bílkoviny | 5,50g |
Sůl | 1,30g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
EAN: | 8586024420588 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>446kJ/107kcal. Tuky:5,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,5g. Sacharidy:8,5g. z toho cukry:6,5g. Vláknina:2,9g. Bílkoviny:5,5g. Sůl:1,3g</p> |
Složení produktu: | Voda, tofu 26 % (SÓJOVÉ boby, voda), rajčatový protlak 13 %, cibule, řepkový olej, sušená rajčata, česnek, cukr, jedlá sůl, fermentované SÓJOVÉ boby, fermentovaná PŠENICE (neobsahuje lepek), škrob, směs koření a bylin, modifikovaný škrob, extrakty koření. Může obsahovat SEZAM a HOŘČICI. |
Minimální trvanlivost: | 33 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8586024420588, 8586024420595 |
Návod k použití: | Výrobek je vhodný pro přímou konzumaci, pro přípravu teplých a studených pokrmů. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 446 kJ / 107 kcal. Tuky: 5,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 8,5 g. Z toho cukry: 6,5 g. Vláknina: 2,9 g. Bílkoviny: 5,5 g. Sůl: 1,3 g. |
Skladování: | Skladujte při teplotě 2-8 °C. Po otevření skladute při teplotě do 8 °C a spotřebujte do 48 hodin. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Mohlo by Vás zajímat
Previous
Next