Perdiz del Monte (Alectoris rufa), pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku velmi ceněný, což inspirovalo k výrobě vynikající paštiky. Tato paštika, obohacená o brandy,...
Iberská paštika, známá svou jedinečností v rámci paštik, a Roquefort, polotvrdý sýr s charakteristickou pikantní chutí z ovčího mléka, se spojují do jedinečné...
Iberská paštika s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání milovníků tapas. Tato paštika, vyrobená z vybraného masa černých...
Jamon, známý také jako sušená šunka, a Jamon York, tradiční dušená šunka, jsou klasiky španělské kuchyně. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě lahodného krému.Tento jemný...
Křupavá bagetka či toast jsou vše, co potřebujete k zahájení gastronomického dobrodružství.”Je dobré vědět:“Pro ještě intenzivnější požitek z této vynikající paštiky...
Maso z iberských prasat je známé svou mimořádnou jemností, což činí jeho spojení s pepřem neodolatelně chutným a harmonickým. Tato paštika má ideální konzistenci pro snadné...
Sardel obecná je důležitou komerční rybou. V gastronomii je oblíbená jako lahůdka známá jako ančovičky. Ve Španělsku se s ní často setkáte pod názvem Boquerones. Její příprava...
Iberská paštika obohacená o rozinky a sherry je pravým španělským pokladem, nezbytným na každé tapeadě či tapas večírku. Tato delikatesa, připravená z nejlepšího masa iberských...
Pro začátek gurmánského dobrodružství postačí křupavá bageta či toast.Iberská paštika s nádechem pomeranče představuje vynikající spojení, které na bagetě, toastu či topince...
Paštika je vytvořena z nejčerstvějších místních ingrediencí. Naše zvěřina pochází přímo z okolních honiteb, kde se zvířata pasou v přirozeném prostředí.Paštika s divočákem,...
Jamon, sušená šunka, je španělská specialita, zatímco Jamon York je dušená šunka, jak ji známe. A nyní přichází na řadu nový způsob, jak si ji vychutnat.Výtečný krém, který se...
Bio extra panenský olivový olej z odrůdy Picual je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hodí se nejen do salátů a na tapas, ale je také skvělým společníkem při...
Krém z Iberské šunky představuje originální způsob, jak si vychutnat proslulou jamón ibérico. Tento vynikající a snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s picos, na...
Lahodná sardinková paštika je vyrobena z nejlepších, právě chycených sardinek (Sardina pilchardus). Její lehce pikantní chuť s nádechem rajčat si okamžitě...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), horský pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku vysoce ceněný pro svou výjimečnou chuť, která inspirovala výrobu špičkové paštiky....
Harmonie lahodné iberské paštiky a intenzivního sýra roquefort je ideální pro milovníky kulinářských zážitků.Paštika má krémovou konzistenci, která se nádherně rozplývá na...
Iberská paštika představuje kulinářský skvost ve stylu venkovského řemesla, vytvořený z prvotřídního iberského vepřového. Její chuť je obohacena o jemný nádech brandy, který...
Turrón, tradiční španělská pochoutka, je sladkostí připomínající turecký med. Oblíbená je zejména během vánočního období, kde zaujímá významné místo na slavnostním stole. Její...