Zajíc Pohankový krabička 400g
Detailní popis produktu
Pohankový nápoj ZAJÍC je vyroben na bázi tepelně upravené pohanky, která je vyhledávanou součástí racionální výživy pro její mnohostranné využití. Uvítají jej zájemci o chutnou a racionální výživu v celé šíři využití jako nápoj nebo jako součást cereálních snídaní, osvěžujících koktejlů i vařených pokrmů. Při používání se nesráží a je snadno rozpustný. Pestrá a vyvážená strava je jedním z důležitých faktorů, které ovlivňují celkový stav každého člověka, zejména pak osob s různými potravinovými alergiemi nebo intolerancí. Využijte vlastností produktu Pohankového nápoje ZAJÍC, zařaďte jej do svého jídelníčku a jistě oceníte výhody jeho používání.
Složení:
sušený glukózový sirup, částečně ztužený sójový olej, pohanková mouka 7 %, sladidlo maltitol, regulátor kyselosti: fosforečnany draselné, emulgátor E471, kaseinát sodný, protispékavá látka oxid křemičitý, jedlá sůl, stabilizátor karagenan, aroma, barvivo karoteny.
Příprava:
Snadná a rychlá příprava do 3 minut. Stačí zalít horkou vodou! Stačí dát 6 kávových lžiček do šálku na čaj, zalít horkou vodou (60-90 °C) a dobře zamíchat. Díky kompaktnímu balení a nenáročnému skladování si nápoj Zajíc můžete vzít kamkoliv s sebou, třeba i do práce. Přidejte kakao a získejte Vaši oblíbenou pochoutku. Výborný také do kávy a čaje.
Doporučené dávkování:
K dochucení jednoho šálku postačí 2-3 lžičky. Je vhodný všude tam, kde se používá kravské mléko. Přidáním do müsli nebo corn flakes si připravíte chutnou a zdravou snídani nebo lehkou večeři. Do müsli můžete přidat i nakrájené čerstvé ovoce pro ještě lepší chuť.
Upozornění:
Výrobek po otevření doporučujeme řádně uzavírat, zamezíte tak tvrdnutí směsi.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie 2037kJ/486kcal, bílkoviny 2,6g, tuky 23g, sacharidy 67g, vláknina 0g, sůl 0,4g.
Hmotnost:
400g
Výrobce:
Mogador s.r.o., tř. Tomáše Bati 1664, 765 02 Otrokovice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné nápoje v prášku |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.