Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.
Uzená lososová paštika, ideální k podávání s bagetou, topinkou, nebo jako lahůdka s picos. K tomu se skvěle hodí sklenka chladného bílého vína nebo osvěžující...
Iberský šunkový krém představuje alternativní způsob, jak si vychutnat sušenou šunku jamón ibérico. Tento vynikající, snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s...
Neodolávejte pokušení a ochutnejte Paté Iberico, které je obohaceno o proslulé třešně z Jertského údolí.Doporučení: Máte chuť na osvědčenou klasiku? Zkuste bagetu s kapkou...
Paštika z iberského prasete s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání u tapead nebo tapas. Tato chutná paštika je vyrobena z...
Lahodná pomazánka z ovčího sýra je ideální k podávání s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Pro maximální chuťový zážitek se doporučuje servírovat na...
Doporučení: Vynikající je s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Teplé pečivo v tomto případě zesiluje chuťový zážitek. Chuť sýra je ještě lepší, když...
Co byste měli vědět:Patatera, tradiční uzenina z Extremadury ve Španělsku, přináší jedinečnou chuť díky svému složení, které zahrnuje brambory - odtud název patatera. Nyní máte...
Sobrasada, tradiční syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, je vyrobena z nejlepšího mletého vepřového masa, papriky, soli a vybraných koření. Jako tapas podávaná k vínu či...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku velmi ceněný, což inspirovalo k výrobě vynikající paštiky. Tato paštika, obohacená o brandy,...
Iberská paštika, známá svou jedinečností v rámci paštik, a Roquefort, polotvrdý sýr s charakteristickou pikantní chutí z ovčího mléka, se spojují do jedinečné...
Iberská paštika s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání milovníků tapas. Tato paštika, vyrobená z vybraného masa černých...
Jamon, známý také jako sušená šunka, a Jamon York, tradiční dušená šunka, jsou klasiky španělské kuchyně. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě lahodného krému.Tento jemný...
Křupavá bagetka či toast jsou vše, co potřebujete k zahájení gastronomického dobrodružství.”Je dobré vědět:“Pro ještě intenzivnější požitek z této vynikající paštiky...
Maso z iberských prasat je známé svou mimořádnou jemností, což činí jeho spojení s pepřem neodolatelně chutným a harmonickým. Tato paštika má ideální konzistenci pro snadné...
Objavte kouzlo lahodné paštiky obohacené o jemné bylinky, které vás zaručeně nadchnou! Směs bylinek obsahuje petržel, oregano, mateřídoušku, rozmarýn a majoránku, které dodávají...
Sardel obecná je důležitou komerční rybou. V gastronomii je oblíbená jako lahůdka známá jako ančovičky. Ve Španělsku se s ní často setkáte pod názvem Boquerones. Její příprava...
Iberská paštika obohacená o rozinky a sherry je pravým španělským pokladem, nezbytným na každé tapeadě či tapas večírku. Tato delikatesa, připravená z nejlepšího masa iberských...
Pro začátek gurmánského dobrodružství postačí křupavá bageta či toast.Iberská paštika s nádechem pomeranče představuje vynikající spojení, které na bagetě, toastu či topince...
Bio extra panenský olivový olej z odrůdy Picual je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hodí se nejen do salátů a na tapas, ale je také skvělým společníkem při...
Krém z Iberské šunky představuje originální způsob, jak si vychutnat proslulou jamón ibérico. Tento vynikající a snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s picos, na...
Lahodná sardinková paštika je vyrobena z nejlepších, právě chycených sardinek (Sardina pilchardus). Její lehce pikantní chuť s nádechem rajčat si okamžitě...
Lahodná sardinková paštika je vyrobena z nejlepších, čerstvě chycených sardinek (Sardina pilchardus), které jsou srdcem této delikatesy.Tip pro servírování:Ideální je rozetřít...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), horský pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku vysoce ceněný pro svou výjimečnou chuť, která inspirovala výrobu špičkové paštiky....
Harmonie lahodné iberské paštiky a intenzivního sýra roquefort je ideální pro milovníky kulinářských zážitků.Paštika má krémovou konzistenci, která se nádherně rozplývá na...
Iberská paštika představuje kulinářský skvost ve stylu venkovského řemesla, vytvořený z prvotřídního iberského vepřového. Její chuť je obohacena o jemný nádech brandy, který...