Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Borghini Risotto ai funghi houby BORGHINI 275g

Neohodnoceno
Značka: Borghini
83,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Risotto ai funghi se sušenými houbami BORGHINI 275g Risotto ai funghi je krémové italské risoto s chutí po sušených houbách. Lahodné houbové risoto servírujte v hlubokém talíři zjemněné oříškem másla, sypané sýrem Grana Padano a jako přípitek podávejte sklenku bílého vína. Věřte, že Risotto ai funghi zanechá ve Vašich ústech luxusní houbovou chuť a vykouzlí na vašem talíři pravou chuť Itálie. RÝŽE SE SUŠENÝMI HOUBAMI K PŘÍPRAVĚ RIZOTA Složení Rýže (původ Itálie), houby shiitake (Lentinula edodes), hřiby (Boletus Edulis) 3%, celer, cibule, petržel, pórek. Alergenní informace Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, sóji, celeru, hořčice, sezamu, arašídů, měkkýšů, mléka, siřičitanů. Návod k použití Cibuli nakrájíme na malé kostičky a krátce ji orestujeme na oleji, vsypeme a osmahneme rýži (můžeme zastříknout bílým vínem, které necháme vyvařit) a postupně přiléváme horký zeleninový vývar, průběžně mícháme. Postupně, jak se vývar vyvařuje, doléváme po sběračkách zbytek připraveného vývaru. Celá doba varu je cca 15-16 min. Po uvaření nechte 2-3 min odpočinout, zjemníme oříškem másla a posypeme strouhaným sýrem Grana Padano. Skladování Uchovejte v chladu a suchu. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1499 kJ/353 kcal Tuky 2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g Sacharidy 76g z toho cukry 0,9g Bílkoviny 7,7g Sůl 0g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: