Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Curtiriso Basmati rýže CURTIRISO 1kg

Neohodnoceno
Značka: Curtiriso
113 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Basmati rýže CURTIRISO 1kg Basmati rýže je nejušlechtilejší odrůda rýže pěstovaná na úpatí Himalájí. Vyznačuje se dlouhým, štíhlým, kvalitním zrnem, má jedinečné aroma a delikátní, přírodní chuť. Při vaření se nelepí a je přirozeně bezlepková. BASMATI RÝŽE Vlastnosti rýže Basmati: Je charakteristická dlouhým, štíhlým, kvalitním zrnem. Její typickou výhodou je, že se při vaření nelepí. Je snadno a rychle stravitelná, splňuje zásady zdravé výživy. Je vynikající při přípravě exotických pokrmů, stejně jako příloha v běžné evropské kuchyni. V hindštině Basmati znamená doslova "královna vůní" a tento přídomek vznikl díky jejímu jedinečnému aroma a chuti připomínající oříšek. Má nižší glykemický index než běžné druhy rýže a je přirozeně bezlepková. Díky tomu je vyhledávanou potravinou u zastánců zdravé výživy, sportovců a nedílnou součástí redukce váhy a diet. Návod k použití (na 125g rýže 300 ml vody) V hrnci rozehřejte oříšek másla a 2 lžičky oleje, přidejte rýži a za stálého míchání orestujte cca 2 min. Přidejte horkou vodu, osolte, přikryjte pokličkou a vařte cca 10 min na mírném ohni dokud se nevstřebá všechna voda. Skladování Uchovejte v chladu a suchu. Země původu rýže: Mimo EU. Baleno v Itálii. Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1521 kJ/358 kcal Tuky 1,1g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g Sacharidy 78g z toho cukry 0,5g Vláknina 1g Bílkoviny 8,6g Sůl 0,01g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: